Yıldız Günü
Yıldız saati

Blog - Astroloji

2021 yeni yıl

21 mart 2021 yeni yılı (nevruz) pazar günü ay ikizler de hava burcunda olacak.

Eğer yeni sene (nevruz) pazar günü ile başlar ay da ateş burçlarında olursa bunun çok şiddetli bir sene olacağına işarettir. Bu sene içinde hastalıklar ve düşmanlıklar çoğalır. Hakim ve vüzara' dan; yönetici yardımcılarından ölenler olur. Ekin ve ziraat çoğalır. Bu da insanlarda korku kuşku keder ve sıkıntı olacağına işarettir.
Böyle böyle bir durumda yolculuk yapmak yaramaz. Yağışın az güneşin çok kızgın olması, açlık ve korku yüzünden insanların sağlığı bozulur. Ağaçlar otlar kamışlar kurumaya başlar. Sürü hayvanlarında fazlaca telef ve ölüm olur. İnsan ve hayvanların gücü zayıflar. Hırsızlık alır yürür. Kadınlar kocalarını öldürür. Köleler hizmetçiler efendilerini öldürür. Tahıl ve meyveler azalır. Çocuklarda hastalık artar. Bu sene içinde muhtemelen savaş olur.

Eğer yeni sene pazarla başlar ay da toprak burçlarında olursa bu hayır ve berekete işarettir. İnsanların sağlığı düzelir. Giyim kuşamları artar. Alım ve satım çoğalır. Fazlaca yenir içilir. Yolculuk ve yağışlar iyi geçer. Kazançlar azalır. Memleketin eşrafından, tüccarlarından kadınlardan ölenler olur. Evlenmeler azalır. Köle ve hizmetçiler kaçar. Kuşlar çoğalır. Yaşlılar ölür. Hayvanlardan yaşlı develer ölür.

Eğer yeni sene pazarla başlar ve ay da hava burçlarında olursa bunun şiddetli rüzgarların eseceğine işaret sayılır. Bu sene içinde yolculuklar çoğalır. Giyim ve kuşam artar. İyi yağışlar beklenir. Kadınlar ve erkekler arasındaki anlaşmalar nikahlar artar. Yaslar azalır buda ölümlerin azalmasına işaret eder. Meyve ve hububat azalır. Hırsız dolandırıcı şairler arasında ölümler artar. Cinler insanlarla konuşur. Hamileler yorgun düşer. Padişahların yöneticilerin gücü artar.

Eğer yeni sene pazar günü ile başlar ve ay da su burçlarında olursa hayır ve berekete işaret sayılır. Kimsenin bilmediği ve görmediği büyük bir kuş belirir. Bu kuş insanları sever, buda evlenmelerin çoğalmasını, alım satım işlerinin artmasın, hamilelerin de selametle kurtulacaklarına işaret eder.

Pazar günü ile başlayan yeni yılda kırmızı renkte bir şey kefaret sadakası olarak verilmesi gerekir.
Kırmızı kıyafet kumaş. Karışık renkte inek. Bir koyun. Beş miskal gümüş.

Sene ortası kefareti kırmızı bir şey. Koyun veya kırmızı horoz. Veya karışık renkli bir elbise veya Hindistan cevizidir. Sene sonu kefareti ise demir, kurşun, kırmızı inek veya horoz verebilirler.

En doğrusunu Allah bilir.

1162 02 Ocak 2021 01:23

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış
© 2024 Elf-i Şifa | Tasarım ve Uygulama asmbly idea & application